Profil

Peter Therkildsens køreskole blev startet i Grenaa i 1999 primært med undervisning til kategori B. Jeg arbejder sideløbende hermed som transportfaglærer ved erhvervsskolen Tradium i Pederstrup. Her arbejder jeg især med grund og efteruddannelse i transportbranchen, herunder kørekort til lastbil og bus.

Jeg har i 1993, som supplement til min kørelæreruddannelse gennemført en pædagogisk uddannelse.

Jeg er medlem af Dansk kørelærerunion, hvilket sikrer adgang til ankenævn og garantifond.

Jeg håber at min mangeårige undervisningserfaring kan bidrage til at du får et godt undervisningsforløb når du skal i gang med at erhverve kørekort til personbil, jeg forsøger at planlægge undervisningen således at der er mulighed for at tilgodese den enkeltes behov, bl.a. ved ikke at have for store hold.

At tage kørekort et kørekort behøver ikke at være kedeligt, jeg lægger vægt på at der skal være plads til et smil og lidt humor, men samtidig med fokus på at du opnår det bedste resultat til den lavest mulige pris.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med dit kørekort.

Gode råd
Skal du til at tage kørekort og skal vælge en køreskole er det vigtigt at du vælger en kørelærer du har tilid til og som du kan kommunikere godt sammen med. Det er altid godt at vælge en kørerlærer man har fået anbefalet af andre.

Er køreskolen medlem af Dansk Kørelærerunion er du sikret adgang til klagenævn garantifond.

Unionens formål er, at samle danske kørelærerforeninger i en faglig organisation til varetagelse af standens interesser, her-under repræsentere danske kørelærere overfor myndigheder…